@article{paperid:1045802, author = {صداقت, ناصر and محمدحسینی, مهدی and خشنودی نیا, سارا and حبیبی نجفی, محمدباقر and کوچکی, آرش}, title = {بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال}, journal = {علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه}, year = {2015}, volume = {9}, number = {4}, month = {February}, issn = {1735-7756}, pages = {53--62}, numpages = {9}, keywords = {کربوکسی‌متیل‌سلولز، اسانس گشنیز، گوشت گوسفند، اسانس لیموترش، ماندگاری}, }