@article{paperid:1046931, author = {طباطبائی یزدی, فریده and علی زاده بهبهانی, بهروز and مرتضوی, سید علی}, title = {بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2016}, volume = {13}, number = {51}, month = {May}, issn = {2008-8787}, pages = {15--28}, numpages = {13}, keywords = {عصاره، تیره نعناع، استافیلوکوکوس اورئوس، ژئوتریکوم کاندیدوم، دوغ های صنعتی}, }