@article{paperid:1047716, author = {طباطبائی یزدی, فریده and وسیعی, علیرضا and علی زاده بهبهانی, بهروز and مرتضوی, سید علی and طباطبائی یزدی, فروزان}, title = {بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژنS rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2016}, volume = {13}, number = {52}, month = {July}, issn = {2008-8787}, pages = {13--26}, numpages = {13}, keywords = {آش کارده، باکتری های اسید لاکتیک، 16S RNA، اثر بازدارندگی، باکتریوسین}, }