@article{paperid:1052825, author = {خزائی پول, اسماعیل and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and محبی, محبت}, title = {بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2015}, volume = {12}, number = {48}, month = {October}, issn = {2008-8787}, pages = {47--59}, numpages = {12}, keywords = {آگار؛ اسپیرولینا پلاتنسیس؛ پاستیل کیوی؛ پارامترهای رنگی؛ صمغی بودن بافت؛ گوار}, }