@article{paperid:1052834, author = {سحر نایبندی اتشی and مرتضوی, سید علی and طباطبائی یزدی, فریده and کوچکی, آرش}, title = {بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانسهای آویشن (Ziziphora tenuir)، نعناع (Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)}, journal = {نوآوری در علوم و فناوری غذایی}, year = {2015}, volume = {6}, number = {4}, month = {March}, issn = {2423-4966}, pages = {19--30}, numpages = {11}, keywords = {اثرات ضد میکروبی، Escherichia coli O157:H7، گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی).}, }