@article{paperid:1053761, author = {مرتضی محمدی and عبدامجید مسکوکی and مرتضوی, سید علی and منیره نهاردانی and زهرا پورفلاح and علیرضا صادقیان}, title = {پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتی اکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بی دانه به وسیله آب مادون بحرانی}, journal = {علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه}, year = {2014}, volume = {8}, number = {4}, month = {March}, issn = {1735-7756}, pages = {113--124}, numpages = {11}, keywords = {آنتی اکسیدان طبیعی، سیال مادون بحرانی، زرشک بی دانه، قدرت پایدارکنندگی، قدرت رادیکال گیرندگی}, }