@article{paperid:1054978, author = {غلامی, مصطفی and حسن آبادی, احمد and نصیری مقدم, حسن and گلیان, ابوالقاسم and حاجاتی, حسنا}, title = {اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی}, journal = {پژوهشهای علوم دامی ایران}, year = {2015}, volume = {7}, number = {4}, month = {July}, issn = {2008-3106}, pages = {139--152}, numpages = {13}, keywords = {آرژنین قابل هضم، پروتئین قابل هضم، جوجه گوشتی، عملکرد، فراسنجه ها خون}, }