@article{paperid:1061068, author = {جلالوند, رهام and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and سعیدی, منصور and طباطبائی یزدی, فریده and الناز میلانی}, title = {بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی(شوری) برتنوع باکتری‌های اسید لاکتیک فرآورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی}, journal = {میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی}, year = {2016}, volume = {2}, number = {3}, month = {December}, issn = {2476-3403}, pages = {1--18}, numpages = {17}, keywords = {باکتری اسید لاکتیک ، پروبیوتیک، پری­بیوتیک، سالاد زمستانی، شلغم فرنگی}, }