@article{paperid:1065753, author = {طباطبائی یزدی, فریده and بهروز علیزاده بهبهانی and وسیعی, علیرضا and روشنک, سحر and مرتضوی, سید علی}, title = {تولید پوشش خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه بارهنگ کبیر در ترکیب با اسانس گلپر: بررسی ویژگی‌ها و کاربرد آن در گوشت گاو نگهداری شده در دمای یخچال}, journal = {میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی}, year = {2017}, volume = {3}, number = {3}, month = {April}, issn = {2476-3403}, pages = {1--21}, numpages = {20}, keywords = {پوشش خوراکی، بارهنگ کبیر، گلپر، فعالیت ضد میکروبی.}, }