@article{paperid:1066327, author = {کاشانی نژاد, مرتضی and رضوی, سیدمحمدعلی and مظاهری طهرانی, مصطفی and مهدی کاشانی نژاد}, title = {بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2017}, volume = {14}, number = {65}, month = {July}, issn = {2008-8787}, pages = {117--128}, numpages = {11}, keywords = {اکستروژن؛ تحلیل مولفه های اصلی؛ روش سطح پاسخ؛ کره حاوی آلفالینولنیک}, }