@article{paperid:1070739, author = {عبدالهی مقدم, محمدرضا and رضوی, سیدمحمدعلی and یوسف جهانی}, title = {بهینه‌سازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلی‌لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ}, journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی}, year = {2018}, volume = {7}, number = {3}, month = {December}, issn = {2252-0937}, pages = {309--322}, numpages = {13}, keywords = {بهینه‌‌یابی، پلی‌‌لاکتیک اسید، سطح پاسخ، فیزیکومکانیکی، نشاستۀ گرمانرم}, }