@article{paperid:1071381, author = {بقری, پروین and شهیدی, فخری and صداقت, ناصر}, title = {ارزیابی اثر پوشش زیست تخریب پذیر کنسانتره پروتئین آب پنیرو بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی های کیفی نارنگی (رقم دنسی) طی زمان تگهداری}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2019}, volume = {15}, number = {83}, month = {January}, issn = {2008-8787}, pages = {251--265}, numpages = {14}, keywords = {نارنگی(Citrus reticulate Blanco)، پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر، بسته بندی اتمسفر اصلاح شده، ویژگی های کیفی، ماندگاری}, }