@article{paperid:1073136, author = {طباطبائی یزدی, فریده and فلاح, فرشته and علی زاده بهبهانی, بهروز and وسیعی, علیرضا and مرتضوی, سید علی}, title = {ارزیابی اثر مهارکنندگی و کشندگی اسانس زنجبیل بر تعدادی از سویه های بیماری زا در شرایط برون تنی و شناسایی ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و فنل کل آن}, journal = {دانشگاه علوم پزشکی قم}, year = {2019}, volume = {13}, number = {3}, month = {June}, issn = {1735-7799}, pages = {50--62}, numpages = {12}, keywords = {زنجبیل، حداقل غلظت مهارکنندگی، حداقل غلظت کشندگی، کروماتوگرافی گازی، کاهش ظرفیت رادیکالی.}, }