@article{paperid:1073346, author = {ایزدی, زهرا and یاورمنش, مسعود and حبیبی نجفی, محمدباقر and عدالتیان دوم, محمدرضا}, title = {بررسی تاثیر سویه های انتروکوکوس فاسیوم زیرگونه فاسیوم بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری}, journal = {میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی}, year = {2019}, volume = {4}, number = {3}, month = {March}, issn = {2476-3403}, pages = {50--62}, numpages = {12}, keywords = {کلمات کلیدی: انتروکوکوس فاسیوم، دوغ، کشت همراه، ویژگیهای شیمیایی، ویژگیهای میکروبی، ویژگیهای حسی}, }