@article{paperid:1076571, author = {فرزانه مقدم, فاطمه and سرگلزائی, جواد and شادی بلوریان}, title = {استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن}, journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2019}, volume = {15}, number = {5}, month = {May}, issn = {1735-4161}, pages = {529--542}, numpages = {13}, keywords = {ﻣﯿﻮه ﻋﻨﺎب، ﺑﻬﯿﻨﻪﺳﺎزی، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻮﻟﯽ، روش ﻓﻮق ﺑﺤﺮاﻧﯽ، ﺧﺎﺻﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ}, }