@article{paperid:1077344, author = {سمیعی, افسانه and طباطبائی یزدی, فریده and بهروز علیزاده بهبهانی and مظاهری طهرانی, مصطفی}, title = {استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتری‌های بیماری‌زا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک‌های ونکومایسین و جنتامایسین}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2019}, volume = {16}, number = {91}, month = {September}, issn = {2008-8787}, pages = {347--356}, numpages = {9}, keywords = {نازبو بنفش|فعالیت ضدمیکروبی|جنتامایسین|ونکومایسین|رقیق‌سازی در مایع. ،}, }