@article{paperid:1081105, author = {پیرنیا, مطهره and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی and محبی, محبت}, title = {مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس زوفا (Boswellia carteri) و اسانس کندر (Hyssopus officinalis) علیه تعدادی از میکروارگانیسمهای شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2020}, volume = {17}, number = {105}, month = {November}, issn = {2008-8787}, pages = {15--30}, numpages = {15}, keywords = {گیاه زوفا، گیاه کُندر، ترکیب شیمیایی، اثر ضدمیکروبی.}, }