@article{paperid:1095054, author = {فرشته حسینی and حبیبی نجفی, محمدباقر and عبدالرسول ارومیه ای and یاورمنش, مسعود and نصیری محلاتی, مهدی}, title = {مقایسه ویژگی های فیلم های کامپوزیت زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته بندی محصولات غذایی}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2019}, volume = {15}, number = {83}, month = {January}, issn = {2008-8787}, pages = {183--193}, numpages = {10}, keywords = {زئین، اکستروژن، زیست تخریب پذیر، پلی وینیل الکل، WVP}, }