@article{paperid:1096260, author = {زنگانه, حسین and مرتضوی, سید علی and شهیدی, فخری and بهروز علیزاده بهبهانی}, title = {بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2023}, volume = {20}, number = {142}, month = {October}, issn = {2008-8787}, pages = {119--136}, numpages = {17}, keywords = {نانوامولسیون اسانس گریپ ‌فروت، پوشش خوراکی زیست فعال، گوشت گوسفند، عمر نگهداری}, }