@article{paperid:1098753, author = {خضری, محمد and خان زادی, سعید and محمد هاشمی}, title = {تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR (عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 20}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2023}, volume = {20}, number = {134}, month = {April}, issn = {2008-8787}, pages = {201--213}, numpages = {12}, keywords = {شاخص عملکردی، تصدیق، آنترو باکتریاسه، انحراف معیار تجدید پذیری، میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی، عدم قطعیت.}, }