بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: پست
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 218

1 - آدم شدن (خداباوری در روایتی پست مدرن و طنزآمیز از مهدی رجبی (چکیده)
2 - بررسی انرژیهای ورودی و خروجی و تجزیه و تحلیل اقتصادی بوم نظامهای تولید پسته (Pistacia vera L.) در شهرستان زرند کرمان (چکیده)
3 - بررسی انرژی مصرفی و زمان خشک شدن پسته در یک خشک کن ترکیبی خورشیدی- مادون قرمز (چکیده)
4 - پتروگرافی و برخاستگاه ماسه سنگ های سازند پسته لیق(پالئوسن پیشین) در برش چهچهه شمال شرق مشهد (چکیده)
5 - تأثیر چهار استرین پروبیوتیک Pseudomonas spp. و Bacillus spp. در افزایش فاکتورهای رشدی و کاهش شاخصهای بیماری در دو رقم پسته در حضور نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne incognita) (چکیده)
6 - نقش ژن‌های BRCA1 و BRCA2 در ابتلاء به سرطان پستان (چکیده)
7 - بررسی تجربی روند انتقال نرخ ارز و نوسانات آن بر قیمت صادرات پسته ایران (چکیده)
8 - بررسی رفتار جوانه زنی و خواب بذر در علف های هرز جغجغه (Prosopis farcta L.) چرخه (Launaea acanthodes (Boiss) و علف مورچه )Cressa cretica L.( در باغات پسته رفسنجان (چکیده)
9 - بررسی انرژی مصرفی و زمان خشک شدن پسته در یک خشک کن ترکیبی خورشیدی- مادون قرمز (چکیده)
10 - ارزیابی سطح امنیت در تجارت الکترونیک با استفاده از آنتروپی شانون و تئوری دمپستر.شافر (چکیده)
11 - کاهش خاموشی های ناشی از اتصالی گذرا بر روی خطوط تغذیه پست های ناقص و T-OFF با استفاده از وصل مجدد خودکار کم سرعت (چکیده)
12 - حذف بار جریانی هوشمند در پست­های شعاعی متصل به یک پست با استفاده از تجهیز RTU-PLC (چکیده)
13 - سنجش بیان مجازی آنتی‌ژن‌های اختصاصی سطح سلول‌های سرطانی پستان با اهداف دوگانه تشخیصی و درمانی (چکیده)
14 - بررسی میزان بیان CD44 به عنوان نشانگر سلول های بنیادی سرطانی در نمونه های بافتی مبتلا به سرطان پستان در مقایسه با افراد سالم با روش ایمونوهیستوشیمی (چکیده)
15 - بررسی میزان آدیپونکتین در زنان مبتلا به سرطان پستان در مقایسه با زنان سالم در مشهد (چکیده)
16 - تاثیر برخی از فرآورده های چند گیاه دارویی جهت کنترل نماتد ریشه گرهی پسته (چکیده)
17 - تاثیر فیلم های بسته بندی حاوی نانو نقره بر رشد آفلاتوکسین پسته (رقم اکبری) (چکیده)
18 - ارزیابی روش FRAP (قدرت آنتی اکسیدانی/قدرت احیا آهن) جهت تعیین پتانسیل آنتی اکسیدانی تام در نمونه های شیر گاوهای مبتلا به ورم پستان تحت بالینی (چکیده)
19 - مقایسه ظرفیت اکسیدانی شیر در نمونه های سالم و نمونه های مبتلا به ورم پستان تحت بالینی (چکیده)
20 - بررسی اثرات ضد باکتریائی پپتید نوترکیب لاکتوفرین شتری بر رشد و تکثیر باکتری های استحصال شده از گاوهای مبتلا به ورم پستان در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
21 - بررسی اثر تغذیه درختان پسته باکودهای آلی و شیمیایی بر جمعیت پسیل معمولی پسته (Hem:Psyllidae) Burckhardt and Lauterer Agonoscena pistaciae (چکیده)
22 - ارزیابی مقاومت به اکسایش و پیش بینی انبارمانی روغن پسته با استفاده از رنسیمت (چکیده)
23 - بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی (چکیده)
24 - بررسی اثرات ضد قارچی پوشش خوراکی حاوی مانوپروتئین مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته (چکیده)
25 - ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی دو رقم پسته (Pistacia khinjuk و Pistacia atlantica) در مواجه باتنش یخ زدگی تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
26 - بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته (چکیده)
27 - اثر استفاده از خاکپوش پلاستیکی در آبیاری قطره‌ای بر رشد، عملکرد و بهره‌وری مصرف آب پسته (چکیده)
28 - تحلیل مقایسه ای نظریات پست مدرنیسم و اسلام در عرصه بازاریابی (چکیده)
29 - برنامه‌ریزی پستهای فوق توزیع خراسان به منظور تخصیص بهینه بودجه با استفاده ازبرنامه‌ریزی ریاضی (چکیده)
30 - تأثیر هشت هفته تمرین هوازی بر برخی شاخص‌های پیکر سنجی و آمادگی قلبی ـ تنفسی زنان میان‌ سال مبتلا به سرطان پستان (چکیده)
31 - بررسی سینتیک خشک شدن پسته در فرایند برشته کردن با هوای گرم (چکیده)
32 - پیش‌بینی تأثیر دما و زمان بر شاخص پراکسید در پسته‌ی برشته شده با کمک منطق فازی (چکیده)
33 - تحلیل اثرات اقتصادی و اجتماعی کاشت پسته در روستاهای بخش مرکزی شهرستان سبزوار (چکیده)
34 - تغییرات هدایت روزنهای و دمای برگ پسته تحت تاثیر انواع مالچهای آلی و غیرآلی (چکیده)
35 - ارزیابی تاثیر انواع مالچهای آلی و غیرآلی بر محتوی دما و رطوبت خاک در پسته (چکیده)
36 - انتخاب ظرفیت و مکان بهینه پست‌های توزیع به منظور افزایش بهره‌وری شبکه با استفاده از روش جابجایی ترانسفورماتورها (چکیده)
37 - اثر محصولات فرعی پسته و دانه کلزا برگوارش پذیری مواد مغذی و برخی متابولیت های خون در گوسفند بلوچی (چکیده)
38 - ارزیابی انتشار گازهای گلخانه¬ای نظام¬های تولید پسته (مطالعه موردی: استان خراسان) (چکیده)
39 - عوامل موثر بر صادرات پسته ایران (چکیده)
40 - بررسی فلور و پراکنش علف‌های هرز باغ‌های پسته (Pistacia vera L.) شهرستان کرمان (چکیده)
41 - مطالعه اثرات تجویز نوزادی تاموکسیفن بر تکامل غدد پستانی موش سوری ماده (چکیده)
42 - رخداد پدیده تضعیف نوتروفیل های خون گاوهای شیری در حوالی زایمان و اثرات آن بر بروز عفونت های پستان و رحم (چکیده)
43 - ویژگی های تکانش گری بازیکنان پست های مختلف فوتبال؛ آزمون دیدگاه گرایش غالب (چکیده)
44 - ارزیابی چرخه حیات نظام¬های تولید پسته (مطالعه موردی: استان خراسان) (چکیده)
45 - مطالعه تاثیر عوامل پدوژنیکی درخشکیدگی سرشاخه‌ها و مرگ‌ درختان پسته در مه‌ولات خراسان‌رضوی (چکیده)
46 - تغییرات غلظت Cr، Ni و Mn در خاک های تشکی شده در طول یک ردیف پستی و بلندی از سنگ های فوق بازی در غرب مشهد (چکیده)
47 - تاثیر دو ساله روشهای اعمال اسید هیومیک بر رشد و ترکیب شیمیایی نهال های پسته در شرایط مزرعه (چکیده)
48 - تأثیر نوع ماده‌ی بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیریکوشیمیایی پسته‌ی برشته (واریته ی اوحدی) (چکیده)
49 - کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن (چکیده)
50 - مطالعه بقایای پستانداران کوچک رسوبات کواترنری غارهای یافته و کانی میکائیل و مفهوم دیرینه اقلیم شناسی آنها (چکیده)
51 - کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
52 - برنامه درسی پست مدرن در بوته نقد (چکیده)
53 - عوامل موثر بر عرضه صادرات پسته در ایران (چکیده)
54 - تأثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت سپستان بر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی (چکیده)
55 - بررسی رفتار اخلاقی مودیان بزرگ مالیاتی از دیدگاه اخلاقی پست مدرن (چکیده)
56 - تعیین میزان حداقل بازدارندگی (MIC) اسانس زنیان (Carum capticum) بر باکتری زانتوموناس کمپستریس (چکیده)
57 - فناوری های نوینِ تشخیص بیماری ورم پستان دام (چکیده)
58 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی (چکیده)
59 - اثر پسماندهای پسته و دانه کلزا بر گوارشپذیری مواد مغذی و برخی متابولیتهای خون در گوسفند بلوچی (چکیده)
60 - بررسی و مطالعه پستانداران منطقه حفاظت شده بینالود در استان خراسان رضوی (چکیده)
61 - تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلیاتیلنگلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن (چکیده)
62 - مقایسه تحلیلی وضعیت تولید و تجارت پسته در ایران و آمریکا و تأثیر نوسانات نرخ ارز بر صادرات آن (چکیده)
63 - کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
64 - بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته (چکیده)
65 - کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن (چکیده)
66 - بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو (چکیده)
67 - ارزیابی اعتبار آرایه شناختی کلادهای مولکولی طایفه Arvicolini (پستانداران) (چکیده)
68 - بررسی فراوانی مقاومت به متی سیلین در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از گاوهای مبتلا به ورم پستان در استان گلستان (چکیده)
69 - بررسی ردپای اکولوژیک آب و شاخص های آب مجازی در محصولات پسته و خرما در استان کرمان (چکیده)
70 - بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری (چکیده)
71 - جداسازی و بررسی خصوصیات مولکول هایscFv ضد HER2 با استفاده از تکنولوژی نمایش فاژی جهت تشخیص سرطان پستان (چکیده)
72 - تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی (چکیده)
73 - ارزیابی عامل های موثر بر عرضه و تقاضای پسته در ایران(رهیافت خودتوضیح برداری) (چکیده)
74 - بررسی اثر ترکیبات هیومیکی و شیمیایی بر شاخص های رشدی رقم پسته اوحدی (چکیده)
75 - تاثیر کود های آلی هیومیکی و شیمیایی بر خصوصیات مهم خاک در درختان پسته (چکیده)
76 - بررسی اثر میدان الکترو استاتیکی بر ضریب اصطکاک دینامیکی پسته (چکیده)
77 - تاثیر شرایط اتمسقر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی (چکیده)
78 - تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی (چکیده)
79 - اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر روی سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده (چکیده)
80 - بررسی تاثیر سیاست حمایتی دولت بر ریسک درآمدی و هزینه تولید محصولات باغی منتخب)پسته، خرما، سیب و مرکبات( (چکیده)
81 - بررسی رفتار اخلاقی مودیان بزرگ مالیاتی از دیدگاه اخلاقی پست مدرن (چکیده)
82 - ارزیابی اولتراسونوگرافی عقده های لنفاوی فوق پستانی در گله بزهای شیری سانن و ارتباط آن با وقوع ورم پستان (چکیده)
83 - بررسی ارتباط بین امتیاز بهداشتی انتهای کارتیه با میزان رخداد ورم پستان در گله های شیری (چکیده)
84 - بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان (چکیده)
85 - مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدانهای سنتزی آلفا توکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (چکیده)
86 - مطالعه اثر سطوح مختلف رطوبت و دما بر ظرفیت گرمایی ویژه دانه و مغز دو رقم پسته ایرانی (چکیده)
87 - محیط رسوب گذاری و چینه نگاری سکانسی سازند پسته لیق در مرکز کپه داغ )درگز( (چکیده)
88 - تبادل فرهنگی،سنت،مدرنیته و پست مدرنیته (چکیده)
89 - تاثیر سرمایه انسانی و اجتماعی کارکنان زن بر کسب پستهای سازمانی (چکیده)
90 - یادگیری الکترونیکی، نقطه عزیمت به سوی مدرسه پست مدرن: درس هایی برای مدیران آموزشی (چکیده)
91 - بررسی اثر کود های هیومیکی و شیمیایی بر جمعیت دشمنان طبیعی پسیل معمولی پسته Agonoscena pistaciae ( Hem: Psyllidae ) (چکیده)
92 - تأثیر توالی کوزاک در بیان موقت مینی‌ژنی از فاکتور 9 انعقادی در سلول‎های پستاندار (چکیده)
93 - تاثیر اینترون 1 ژن بتاگلوبین انسانی بر روی بیان موقت فاکتور 9 انعقادی فعال انسانی در رده‌ای از سلول‌های پستانداران (چکیده)
94 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده (چکیده)
95 - اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی (چکیده)
96 - برآورد تبخیر و تعرق واقعی گیاه پسته به کمک سنجش از دور و الگوریتم سبال (مطالعه موردی باغات پسته اردکان یزد) (چکیده)
97 - بررسی بالینی و هیستوپاتولوژیک تومورهای پستان در سگ‌های ارجاعی به درمانگاه تخصصی دانشکده‌ی دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد (در بازه‌ی زمانی 90-87) (چکیده)
98 - تاثیر گرمادهی با مایکروویو بر مرگ و میر آفت شب پره هندی در محصول پسته (چکیده)
99 - سنگ چینه نگاری و دیرینه شناسی قسمت فوقانی سازند کلات و بخش تحتانی سازند پسته لیق در برش چینه شناسی تنگ چهچهه (شمال شرق مشهد) (چکیده)
100 - بازیافت مواد مؤثره‌ی پوست پسته وحشی به عنوان ضایعات کشاورزی با روش استخراج جدید بر پایه‌ی آب مادون بحرانی (چکیده)
101 - دررفتگی ناقص مفصل پسترن در اندام حرکتی قدامی یک راس نریان (چکیده)
102 - نشانه‌های پست مدرن در کارتون‌های تلویزیونی (چکیده)
103 - طبقه بندی پستهای فوق توزیع خراسان بر اساس الگوی تغییرات بار با استفاده از یک روش ترکیبی (چکیده)
104 - بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو (چکیده)
105 - تأثیر جایگزینی یونجه با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیر شکمبه، متابولیتهای خون و ابقاء نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی (چکیده)
106 - اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیرههای حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سانن (چکیده)
107 - اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیرههای حاوی روغن ماهی بر متابولیتهای خون، تولید و ترکیب شیر بزهای سانن (چکیده)
108 - تاثیر عصاره آبی-الکلی آنغوزه بر عملکرد تولید مثلی رتهای وپستار نر (چکیده)
109 - تاثیر جایگزینی پوسته پسته با یونجه در جیره گوسفندان بلوچی بر جمعیت باکتری‏ های سلولولیتیک در شکمبه (چکیده)
110 - اثر سود، اوره، پرتو و پلی اتلین گلیکول (PEG) در پوسته پسته بر تولید گاز و برآورد سنتز پروتئین میکروبی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
111 - تاثیر استفاده از پوسته پسته و مکمل پلی اتیلن گلایکول (PEG) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، تولید و ترکیبات شیر متابولیت های چربی خون و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیری سانن (چکیده)
112 - تخمین تبخیر- تعرق واقعی باغات پسته منطقه اردکان به کمک سنجش از دور (چکیده)
113 - بررسی کارایی آبیاری زیر سطحی در میزان رشد و تولید درختان پسته (چکیده)
114 - پست‌مدرنیسم و امکان گفت‌وگو میان فرهنگ‌ها؛ نقد و بررسی دیدگاه‌های «ریچارد رورتی» (چکیده)
115 - امکان سنجی و ارائه طرح تامین انرژی مصارف داخلی یک پست نمونه انتقال بوسیله منابع انرژی تجدید پذیر (چکیده)
116 - بررسی اثرات سمیت سلولی منوترپنوئید فروتینین بر روی سلول های سرطان پستان و تراتوکارسینوما (چکیده)
117 - بررسی اثرات سمیت سلولی 2-(4-متوکسی فنیل)-بنزایمیدازول بر روی سلول های سرطان پستان در شرایط in vitro (چکیده)
118 - پراکنش جمعیت هایAspergillus section Flavi در باغات پسته استان خراسان رضوی (چکیده)
119 - تاثیر ویژگی‌های پستی و بلندی و خاک بر عملکرد گندم دیم در منطقه سیساب، شمال شرق ایران (چکیده)
120 - تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین (چکیده)
121 - تحلیل داده های بقای بیماران سرطان پستان، با مدل خطرهای متناسب کاکس برای سانسور وابسته بر اساس تابع مفصل (چکیده)
122 - اندازه گیری بیان ژن گیرنده پروژسترون در بافت سرطانی و سالم پستان انسان به روش Real-time PCR (چکیده)
123 - ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک (چکیده)
124 - تعیین سینتیک خشک شدن پسته با استفاده از یک خشک کن بستر سیال ناپیوسته آزمایشگاهی (چکیده)
125 - اولین گزارش کنه اریوفید Shevtchenkella recki (Bagd.) (Acari, Eriophyidae) ، از روی پسته در ایران (چکیده)
126 - محاسبه هزینه فرصت تاخیر در بهره برداری از پروژههای انتقال و فوق توزیع (خطوطها و پستها) (چکیده)
127 - فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ (چکیده)
128 - ارزیابی تغییرات پرولین، پروتئین کل و قندهای محلول در طی مراحل فنولوژی جوانه گل ارقام پسته (چکیده)
129 - مدل سازی روش فوتودینامیک تراپی (PDT) در درمان سرطان پستان با پیشرفت قفسه سینه ای (چکیده)
130 - شناخت و بررسی اسیدهای چرب، مواد آنتی اکسیداتیو و پراکسید روغن در پسته دانشمندی و مقایسه آن با برخی ارقام غالب در استان خراسان (چکیده)
131 - سرعت تجزیه مواد آلی کمپوست زباله شهری، ورمی‌کمپوست، کود دامی و کمپوست پسته در بافت و شوری‌های متفاوت خاک در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
132 - بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری (چکیده)
133 - مبانی انسان شناسی پست مدرنیسم و دلالت های تربیتی آن (چکیده)
134 - اندازه گیری انواع کارایی با استفاده از روش تحلیل فراگیر داده ها مطالعه موردی پسته کاران شهرستان زرند (چکیده)
135 - بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته (چکیده)
136 - مطالعه اثرات ضد سرطانی مونوترپن شیمگین بر روی رده ای از سلول های سرطان پستان در شرایط in vitro (چکیده)
137 - بررسی های کانی شناسی ، ژئوشیمی و کانسار زائی ولکانیک های پست افیولیتی ترشیری بین سبزوار تا قوچان ( زرقان- کوه دوک ) (چکیده)
138 - تنوع گونهای کنه ها و تغییرات انبوهی جمعیت گونه های زیان آور غالب روی هشت رقم پسته در شهرستان مهولات، استان خراسان رضوی (چکیده)
139 - اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی (چکیده)
140 - الگوی انتقال قیمت پسته ایران در بازار جهانی (چکیده)
141 - ارزیابی بهداشتی و میزان آلودگی شیر گاوهای مبتلا به اورام پستانی در تعدادی از گاوداریهای صنعتی مشهد (چکیده)
142 - اثر افزودنی های مختلف بر مولفه های شیمیای و تخمیری سیلاژ فراورده های فرعی پسته (چکیده)
143 - اثر اوره و پلیاتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلوشده (چکیده)
144 - اثر استفاده از سطوح مختلف سیلاژ فرآورده فرعی پسته بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی (چکیده)
145 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
146 - اندازه گیری ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی ارقام مختلف پسته (چکیده)
147 - ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته (چکیده)
148 - بیماری بلایت باکتریایی پسته در ایران (چکیده)
149 - اثر مصرف فرآورده فرعی پسته بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فعالیت نشخوار و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی (چکیده)
150 - طراحی ساخت وارزیابی ماشین پوست کن پسته (چکیده)
151 - اثر محلول پاشی برخی از عناصر غذایی بر خصوصیات کمی، کیفی و سال آوری درختان پسته (چکیده)
152 - نقش پتاسیم در حاشیه سوختگی برگ ارقام پسته (چکیده)
153 - بررسی تاثیر درمان با تاموکسیفن و CMF بر وضعیت الکترولیتها و عناصر کمیاب سرم و بافت تومور در موش های صحرایی مبتلا به سرطان تجربی غدد پستانی (چکیده)
154 - بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن (چکیده)
155 - بررسی اثربخشی گروه درمانی مبتنی بر رویکرد امید درمانی بر افزایش میزان امید به زندگی زنان مبتلا به سرطان پستان (چکیده)
156 - تاثیر علظت عناصر منیزیوم سدیم وکلر در سوختگی کناره برگهای ارقام پسته (چکیده)
157 - نقش عنصر پتاسیم در حاشیه سوختگی برگ ارقام پسته (چکیده)
158 - غار غیر کارستی پوسه در شمال یلوچپستان و شیوه تشکیل آن (چکیده)
159 - مشاوره و رواندرمانی پست مدرن (چکیده)
160 - بررسی خصوصیات شیمیایی سیلاژ غنی شده محصولات فرعی پسته با اوره و ملاس (چکیده)
161 - بررسی منشاء و ارایه مدل تکتونیک و رسوبگذاری سازند پسته لیق در غرب حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
162 - بررسی عوامل موثر بر ارزش صادرات محصولات کشاورزی باتاکید بر استانداردهای صادرات (پسته،بادام،زعفران،خرماوسیب) (چکیده)
163 - معرفی رقم جدیدی از پسته اهلی - پسته دانشمندی- و مقایسه خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی ان بابرخی از ارقام غالب در استان خراسان (چکیده)
164 - چینه نگاری سکانسی سازند پسته لیق در مرکز کپه داغ (درگز) (چکیده)
165 - تفسیر موقعیت تکتونیکی منشاء و تاریخچه رسوبگذاری نهشته های سیلیسی آواری سازند پسته لیق(پالئوسن زیرین) در شرق حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
166 - تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
167 - مطالعات زیست چینه شناسی سازند پسته لیق بر مبنای نانوپلانکتونهای آهکی در برش روستای دربند (چکیده)
168 - پست مدرنیسم و تعلیم و تربیت (چکیده)
169 - شانکر و لکه برگی پسته ناشی از گونه ای زانتوموناس (چکیده)
170 - بررسی حضور پلاسمیدها در باکتریهای اپی فیت درختان پسته (چکیده)
171 - بررسی باکتریهای اپی فیت درختان پسته در مناطق عمده پسته کاری ایران (چکیده)
172 - بررسی توزیع رطوبت خاک تحت سیستم آبیاری قطره‌ای زیر سطحی (SDI) در باغات پسته (مطالعه موردی: اراضی رفسنجان با آب های شور) (چکیده)
173 - بررسی کاتیون های خاک تحت سیستم آبیاری قطره ای زیر سطحی (SDI) در باغات پسته رفسنجان با آب های شور (چکیده)
174 - بررسی مبانی تحول شعر فارسی در سه دورة سنت مدرنیسم پست مدرنیسم (چکیده)
175 - بررسی میزان شیوع انواع میکروارگانیسم های جداشده از ترشحات پستانی تلیسه های شکم اول در قبل و بعد از زایمان (چکیده)
176 - مکانیزم تشکیل کانی های تبخیری سازند پسته لیق در برش چهل کمان شرق حوضه کپه داغ (چکیده)
177 - بررسی توزیع شوری خاک تحت سیستم آبیاری قطره‌ای (SDI) در باغات پسته (چکیده)
178 - استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی (چکیده)
179 - بررسی تولید انواع فرآورده های پسته (چکیده)
180 - تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
181 - بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته (چکیده)
182 - ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته (چکیده)
183 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
184 - بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
185 - مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک (چکیده)
186 - بررسی مقدماتی آلودگی موهای پستان به باکتری های عامل ورم پستان محیطی در گاوداریهای شیری اطراف شهرستان مشهد (چکیده)
187 - تعیین ارزش خوراکی محصولات فرعی پسته و کاربرد آن در پرورش گاوهای هلشتاین در اواسط شیردهی (چکیده)
188 - تاثیر دو منبع مختلف نشاسته ای همراه با محصولات فرعی پسته بر تولید و درصد ترکیبات شیرگاوهای هلشتاین (چکیده)
189 - بررسی توزیع رطوبت خاک تحت سیستم آبیاری قطره ای زیر سطحی (SDI) در باغات پسته، مطالعه موردی: اراضی رفسنجان با آبهای شور (چکیده)
190 - بهینه سازی فرمولاسیون مارمالاد پوست پسته (چکیده)
191 - تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی (چکیده)
192 - بررسی اثر بسته بندی وشرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
193 - نقش بر در حاشیه سوختگی برگ ارقام پسته (چکیده)
194 - تعیین ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال (چکیده)
195 - بررسی وقوع ورم پستان تحت کلینیکی در یک گله گاو شیری و اثرات تزریق پنی سیلین پروکائین با دوز های بالا و پائین در سطح شیر دهی آنان (چکیده)
196 - ارزیابی بهداشتی و تعیین هویت باکتریهای جدا شده از شیر خام گاوهای مبتلا به ورم پستان در تعدادی از کاو داری های شهرستان مشهد (چکیده)
197 - ارزیابی باکتریهای گرم منفی جدا شده از شیر گاوهای مبتلا به اورام پستان درمانگاهی و تحت درمانگاهی در دامداریهای صنعتی مشهد و تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی آنها (چکیده)
198 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای گرم مثبت جدا شده از شیر گاوهای مبتلا به وزم پستان درمانگاهی و تحت درمانگاهی در دامداریهای صنعتی مشهد (چکیده)
199 - اثرات فیزیولوژیکی ویتامین E و سلنیوم بر سیستم ایمنی , ورم پستان مزمن و فعالیتهای تولید مثلی در گاو هلشتاین (چکیده)
200 - بررسی مقایسه ای روشهای آماده سازی پستان و اثر آن بر شاخص بار میکروبی شیر در گاوهای هلشتاین در یکی از گاوداری های صنعتی اطراف مشهد (چکیده)
201 - معرفی گونه‌های جدیدی از پروانه‌های زیان آور جنگل های پسته خراسان و جنبه‌هایی از زیست‌شناسی آنها (چکیده)
202 - عاطفه گرایی در اخلاق: پیشینه تاریخی تا وضعیت پست مدرن (چکیده)
203 - تعیین تابع تقاضای آب در بخش کشاورزی مطالعه موردی پسته کاران شهرستان زرند (چکیده)
204 - بررسی تأثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی (چکیده)
205 - تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری (چکیده)
206 - شناسايي و مطالعه درپاهاي پستانداران در رسوبات ائوسن شمال بيرجند (چکیده)
207 - بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت (چکیده)
208 - بررسي تعيين سن و ارتباط آن با صفات جمجمه اي (صفات آلومتريكي) جرد ايراني و جرد ليبي (پستانداران، جوند (چکیده)
209 - بررسي باكتري اپي فيت درختان پسته در مناطق عمده پسته كاري ايران (چکیده)
210 - تكثير سريع گونه اي مختلف پسته وحشي (pistacia veral) و پسته (pistacia atlantica) به روش اين ويترو (چکیده)
211 - مولکولهای تنظیم کننده داخل سیتوپلاسمی در اغاز زندگی پستانداران (چکیده)
212 - بررسي باليني و هيستوپاتولوژيك پيوند اسفنكتر سرپستانك در گاو (چکیده)
213 - مزيت نسبي ايران در توليد و صادرات پسته (چکیده)
214 - بررسی فراوانی هموفیلوس سومنوس وسایر باکتریها در موارد ورم پستان (چکیده)
215 - بررسی مقدماتی فراوانی ورم پستان مایکوپلاسمایی در تعدادی از گله های گاو شیری اطراف مشهد (چکیده)
216 - سام شپرد و ادبیات نمایشی مدرن و پست مدرن (چکیده)
217 - بررسی وقوع ورم پستان تحت بالینی در یک گاو شیری با استفاده از تست کالیفرنیایی شیر، شمارش سلولهای سوماتیک، تعیین بار میکروبی و اثرات درمان با پنی سیلین در میزان شیر دهی آنان (چکیده)
218 - بررسی تاثیر ورم پستان بالینی بر عملکرد تولید و تولید مثل گاوهای هلشتاین با استفاده از آزمون بقاء سنجی (چکیده)