مقالات ارائه شده در مجلات
فارسی
- علی الغونه , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , غلامحسین رادمرد قدیری , بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (79), سال (2018-9), صفحات (55-66)
- سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , غلامحسین رادمرد قدیری , اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر روی سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2013-8), صفحات (295-310)
- سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , غلامحسین رادمرد قدیری , استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی, علوم و فنون بسته بندی, دوره (4), شماره (15), سال (2013-11), صفحات (38-51)
- غلامحسین رادمرد قدیری , احمد کلباسی اشتری , بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (4), سال (2012-3), صفحات (324-329)
انگلیسی
- Seyed Mohammad Ali Razavi , M. HasanAbadi , Gholam Hossein Radmard Ghadiri , E. A. Salehi , Rheological interaction of sage seed gum with xanthan in dilute solution, International Food Research Journal, Volume (20), No (6), Year (2013-12), Pages (3111-3116)