جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: انگلیسی
کلمات کلیدی: بستنی
موارد یافت شده: 1
1 -
Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
ماست
علوم و صنایع غذایى
مهدی صابری
صابری
غلامحسین اکباتانی فرد
الگوریتم هوشمند
دینامیک مولکولی
هوشمند
هوشمند
کیفیت زندگی
مدرسه
دیابت
جذب مقایسه ای گاز متان بر روی
تشکیل هیدرات متان
پروتکل
فریبرز رحیم نیا
رفتار کشاورزان در استفاده از
مدل
مسیریابی
مدیریت سود
مکانیک
علیرضا کرباسی
هیدرولیک
یاورمنش
هیدرولیک
دلبستگی
رضا خواجوی
الگوی توبیت
محمد قربانی
اخلاق در پژوهش