نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: قهوه
موارد یافت شده: 9
1 - بررسی ضایعات هیستوپاتولوژیک ناشی از مسمومیت ارسنیکی در یک غلاده میمون قهوه ای (چکیده)2 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
3 - بررسی اساس تولید ترکیبات پلی فنولی به عنوان عامل قهوهای شدن ریز نمونه در کشت بافت و روشهای کاهش آسیب به ریز نمونه (چکیده)
4 - شناسایی وتعیین خصوصیات سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی درمناط ق مرک زی و شما ل شرق کشور (چکیده)
5 - تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناس های ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران (چکیده)
6 - کنترل قهوه ای شدن در کشت بافت انار رقم شیرین پوست سفید (چکیده)
7 - بررسی اثر عوامل بازدارنده قهوهای شدن و تنظیم کنندههای رشد بر القای کالوس درزرشک بی دانه(Berberis vulgaris var. asperma) (چکیده)
8 - کنترل قهوه ای شدن در قارچ های خوراکی (چکیده)
9 - بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو (چکیده)