بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: چای


موارد یافت شده: 35

1 - اثر تعاملی مصرف مکمل چای سبز و تمرین هوازی بر پرویتئین واکنشگر C و نیمرخ لیپیدی زنان چاق غیرفعال (چکیده)
2 - کاهش وزن با تمرینات هوازی بهمراه مصرف مکمل چای سبز در افراد دارای اضافه وزن (چکیده)
3 - تاثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار (چکیده)
4 - بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنولها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز (چکیده)
5 - راهبردهای مدیریت مخاطره سیل در مناطق روستایی با مدل SWOC-TOPSIS (مطالعه موردی حوضه آبریز قره چای رامیان) (چکیده)
6 - اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی (چکیده)
7 - برآورد فرسایش خاک حوضه آبخیز گزازچای خلخال با استفاده از مدل مورگان- مورگان فینی در محیط GIS (چکیده)
8 - بررسی مقایسه ای اثر انواع عصاره های چای ترش و آنتی بیوتیک های انتخابی بر سویه های بالینی و استاندارد عامل عفونت در شرایط محیط کشت (چکیده)
9 - بررسی اثرات فارماکولوژیکی گیاه دارویی چای ترش از دیدگاه طب سنتی (چکیده)
10 - ارزیابی حساسیت انرژی و انتشار گازهای گلخانه‌ای تولید چای در استان گیلان (چکیده)
11 - بررسی خصوصیات زمین شناسی مهندسی ساختگاه سد حاجیلرچای (چکیده)
12 - ارزیابی کیفیت توده های سنگی مسیر تونل انحراف آب سد حاجیلرچای (چکیده)
13 - تحلیل ناپایداری ساختاری و طراحی تمهیدات نگهداری برای تونل انحراف آب سد حاجیلرچای (چکیده)
14 - اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
15 - مطالعه ارگونومیکی بدن چای کاران شمال کشور حین برداشت دستی و مکانیزه (چکیده)
16 - بررسی رابطه بین انرژی‌های ورودی و عملکرد چای در استان گیلان (چکیده)
17 - اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) (چکیده)
18 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
19 - برآورد دمای آب دریا در زمان ته نشینی و شوری دیرینه رسوبات سازند دلیچای در رشته کوه های بینالود با استفاده از داده های ایزوتوپی (چکیده)
20 - مقایسه اثرات ضد میکروبی غلظت های مختلف عصاره های الکلی رزماری (Rosmarinus officinalis)، علف چای (Hypericum Perforatum) و کاجیره (Carthamus Tinctorius) بر مراحل مختلف رشد باکتری اشرشیاکولی O157 (چکیده)
21 - اثر چای سبز در مهار آسیب های کروموزومی القایی امواج تلفن همراه ( 940 مگا هرتز) بر اریتروسیت های پلی کروماتیک مغز استخوان موش نر بالب سی (چکیده)
22 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
23 - تعیین بهترین روش پیش بینی جریان رودخانه لیقوان (مطالعه موردی حوضه لیقوان چای، از زیر حوضه های دریاچه ارومیه) (چکیده)
24 - برآورد تابع تقاضای گرده چای برای خانوارهای شهری ایران(1383-1369)-کاربرد سیستم مخارج خطی به روش داده های ادغام شده (چکیده)
25 - پهنه بندی خطر و ارزیابی خسارت سیل (مطالعه موردی محدوده رودخانه قره چای در حومه شهر رامیان) (چکیده)
26 - بررسی خصوصیات سیل در رودخانه قره چای رامیان (چکیده)
27 - تحولات زبانی در قفقاز (بعد از قرارداد ترکمانچای) (چکیده)
28 - چای یک نوشیدنی عملگر (چکیده)
29 - تغییرات ساختارهای زبانی در مناطق الحاقی به روسیه پس از قرارداد ترکمانچای (چکیده)
30 - نقش آنالیز حساسیت در طراحی شبکه مصنوعی مناسب جهت پیش بینی مقاومت فشاری دوغاب های سیمان تزریق- مطالعه موردی: دوغاب های تزریق پرده آب بند سد مخزنی آغ چای (چکیده)
31 - خصوصیات عملگری چای سبز (چکیده)
32 - استفاده ازچای سبزبه عنوان یک فراویژه درغنی سازی نان (چکیده)
33 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
34 - اثرات عصاره الکلی جودوسر، علف چای، گل ساعتی و اسطوخودوس در کاهش علائم ترک مرفین در موش صحرایی (چکیده)
35 - فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای (Camellia sinensis L) (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر