بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: کشمش
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 19

1 - بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن (چکیده)
2 - مقایسه اثر پیش تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش (چکیده)
3 - بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز (چکیده)
4 - اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش (چکیده)
5 - بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی (چکیده)
6 - بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش (چکیده)
7 - بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش (چکیده)
8 - شناسایی قارچ های مولد آفلاتوکسین در کشمش با استفاده از روش Multiplex PCA (چکیده)
9 - بررسی نقشه تجاری کشمش صادراتی ایران براساس شاخصهای مزیت نسبی (چکیده)
10 - اثر استفاده از ضایعات کشمش بر فراسنجه های خونی میش های بلوچی (چکیده)
11 - پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش (چکیده)
12 - تحلیل ادغام های عمودی در بنگاه های صادر کننده کشمش با اقتصاد هزینه مبادله (چکیده)
13 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی (چکیده)
14 - بررسی آثار نوسانات نرخ ارز بر حجم و قیمت صادراتی کشمش ایران (چکیده)
15 - مزیت نسبی تولید و صادرات کشمش ایران (چکیده)
16 - بهینه سازی روشهای تولید کشمش و بهبود کیفیت آن (چکیده)
17 - درجه بندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ (چکیده)
18 - ارزیابی همبستگی دو روش (درون تنی و برون تنی*) درتعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پوش کشمش فرایند شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره (چکیده)
19 - بررسی تأثیر تؤام امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر