بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: بقائی


موارد یافت شده: 67

1 - Characterization of Pectobacterium species isolated from vegetable crops in north-west of Iran (چکیده)
2 - شناسایی عامل بیماری پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیب زمینی در استان اردبیل (چکیده)
3 - از باغات هسته دار استان خراسان رضوی دارای علائم Xanthomonas جداسازی باکتری (چکیده)
4 - Detection of Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum associated with bacterial soft rot of two succulent plants in Iran using recA and pmrA Genes (چکیده)
5 - Screening bactericidal effect of Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum strains against causal agent of potato soft rot (چکیده)
6 - میزان هماهنگی در تکرار برخی از واژگان و ترکیبات هم آیند قرآن و ترجمه آنها (چکیده)
7 - شناسایی نماتد های پارازیت گیاهی جمع آوری شده از مزارع حبوبات در استان خراسان شمالی (چکیده)
8 - کارایی ردیابی عامل پوسیدگی قهوه ای سیب زمینی توسط واکنش LAMP (چکیده)
9 - ردیابی مولکولی ژن کد کننده کارتووریسین در جدایه‌های Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum (چکیده)
10 - اولین گزارش نماتد Boleodorus pakistanensis برای فون نماتدهای ایران از گیاه پنبه در استان خراسان جنوبی (چکیده)
11 - گزارش گونه Ditylenchus valveus از ایران (چکیده)
12 - بررسی جدایه های باسیلوس افزایش دهنده رشد گیاه در کلونیزاسیون ریشه گوجه فرنگی و کاهش جمعیت Meloidogyne javanica (چکیده)
13 - Efficacy of Bacillus thuringiensis Cry14 toxin against root knot nematode, Meloidogyne javanica (چکیده)
14 - Evaluation of repeat sequences on plasmid pEA29 of Erwinia (چکیده)
15 - Association of Pantoea agglomerans with the citrus bacterial canker disease in Iran (چکیده)
16 - Molecular characterization of aster yellows phytoplasma associated with citrus varieties, using Multiplex PCR (چکیده)
17 - بررسی دامنه فعالیت ضد باکتریایی جدایه های Pectobacterium carotovorum subsp carotovorum علیه چند جنس مهم بیمارگر گیاهی (چکیده)
18 - Potential of beneficial bacteria on tomato growth improvement (چکیده)
19 - Bacteriocin: a new approach to control plant diseases (چکیده)
20 - ارائه دو روش کارآمد استخراج اسید نوکلئیک از باکتری بیمارگر گیاهی Ralstonia solanacearum (چکیده)
21 - شناسایی اختصاصی زیرگونه Pcc جدا شده از کاکتوس بر اساس آنالیز ژن pmrA (چکیده)
22 - بررسی تنوع ژنی recA در جدایه های باکتری Erwinia amylovora بدست آمده از پنج میزبان مختلف (چکیده)
23 - Enhancement of staability by adaptive fuzzy and active geometry suspention system (چکیده)
24 - شناسایی عامل بیماری ساق‌سیاه و پوسیدگی نرم سیب‌زمینی و ارزیابی شدت بیماری در استان اردبیل (چکیده)
25 - بررسی احتممالی وجود تنوع پلاسمیدی در جدایه های باکتری E. amylovora (چکیده)
26 - The first report of Bacillus pumilus influence against Meloidogyne javanica in Iran (چکیده)
27 - The nematicidal potential of local Bacillus species against the root-knot nematode infecting greenhouse tomatoes (چکیده)
28 - Isolation and characterization of rhizosphere auxin producing Bacilli and evaluation of their potency on wheat growth improvement (چکیده)
29 - بررسی فعالیت آنتاگونیستی جدایه هایBacillus spp در کنترل بیماری ریشه گرهی گوجه فرنگی (چکیده)
30 - بررسی اثر و شرایط کشتار بر چگونگی کاهشpH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان ترد شدن با استفاده از SDS-PAGE (چکیده)
31 - بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ ور ارزیابی اقتصادی آن (چکیده)
32 - ارزیابی انتقال دهنده ی ABC در بیماریزایی باکتری بیمارگر گیاهی Dickeya dadantii (چکیده)
33 - مقایسه بیوانفورماتیکی ژنhrpN مولد هارپین در چند گونه اروینیای واقعی و پکتولیتیک (چکیده)
34 - Assessment of Genetic Variability of Prevalent Pectinolytic Bacteria Causing Potato Tuber Soft Rot in Eastern Iran (چکیده)
35 - بررسی بیماری شانکر درختان میوه هسته‌دار و اثر ضد باکتریایی برخی اسانس‌های گیاهی بر باکتری عامل آن در استان کرمان (چکیده)
36 - غربالگری تعدادی از جدایه های باسیلوس دارای قابلیت بالا در تولید بیوفیلم از فراریشه گوجه فرنگی (چکیده)
37 - کنترل بیولوژیک نماتد ریشه گرهی گوجه فرنگی توسط باسیلوس های ناحیه ریزوسفر در شرایط آزمایشگاه (چکیده)
38 - ارزیابی اختلافات ژنتیکی جدایه های قارچ فوزاریوم عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD (چکیده)
39 - بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ عامل پوسیدگی خشک سیب زمینی با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR (چکیده)
40 - ارزیابی اثر باکتری های گرم مثبت اندوسپوردار فراریشه در کنترل نماتد ریشه گرهی گوجه فرنگی (چکیده)
41 - بررسی تأثیر نسبت‌های مالی بر پیش بینی سود شرکت و بازده سهام (چکیده)
42 - پپتیدهای ضد میکروبی: راهکاری مناسب برای کاهش مصرف سموم (چکیده)
43 - شناسایی مولکولی عامل دخیل در پوسیدگی نرم پیاز در مزارع خراسان شمالی (چکیده)
44 - بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Pectobacterium caratovrum subsp. carotovorum عامل لکه برگی و پوسیدگی نرم گیاهان زینتی (چکیده)
45 - Phylogenetic study of pectolytic enterobacterial isolates causing leaf spot of ornamental plants in north of Iran (چکیده)
46 - فیلوژنی جدایه های Pectobacterium بدست آمده از گیاهان زینتی گلخانه های استان های شمالی ایران (چکیده)
47 - استفاده از rep-PCR در بررسی چند شکلی بین اروینیاهای پکتولیتیک جداشده از گیاهان زینتی در بخش هایی از شمال کشور (چکیده)
48 - Characterization of Pectobacterium species from Iran using biochemical and molecular methods (چکیده)
49 - بررسی تنوع فنو تیپی و ژنو تیپی اروینیاهای پکتولیتیک جدا شده از میزبانهای زینتی در بخشهایی از شمال ایران (چکیده)
50 - بررسی تنوع احتمالی موجود در منطقه ITS و DNA ریبوزومی جدایه‌های Fusarium solani سیب‌زمینی و ارتباط آن با بیماری زایی و منشاء جغرافیایی در استان‌های خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
51 - مقایسه روش های مختلف اثبات بیماریزایی جدایه های عامل پژمردگی و پوسیدگی خشک فوزاریومی سیب زمینی (چکیده)
52 - کاربرد نشانگرهای PCR در بررسی تنوع ‍ژنتیکی جدایه هایFUSARIUM SOLANI مزارع و انبارهای سیب زمینی استانهای خراسان شمالی و رضوی (چکیده)
53 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
54 - تولید نوشیدنی میوه ای از دانه طالبی و بررسی ماندگاری آن طی زمان نگهداری (چکیده)
55 - فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی‌های آن در زمان نگه‌داری (چکیده)
56 - بررسی برخی عوامل مؤثر بر تصمیم گیری در بورس اوراق بهادار مشهد از دیدگاه سرمایه گذاران (چکیده)
57 - Usage of Cantaloupe Seed Waste to Produce a Novel Beverage and its Nutritive Value (چکیده)
58 - Production of Orange Beverage from Cantaloupe Seed and Evaluation its Shelf Life during Storage Time (چکیده)
59 - orange-cantaloupe seed beverage :nutritive value, effect of storage time and condition on chemical ,sensory and microbial properties (چکیده)
60 - نظری اجمالی بر حسابرسی و نظارت بر عملکرد مالی دولت و اثر آن بر اقتصاد بخش عمومی (چکیده)
61 - انگشت نگاری DNA جدایه های Fusarium solani عامل پژمردگی و پوسیدگی خشک فوزاریومی سیب زمینی در استانهای خراسان رضوی و شمالی با استفاده ازنشانگرهای ملکولی مبتنی بر pcr (چکیده)
62 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
63 - The relationship between students’ cognitive styles: A case study (چکیده)
64 - An Evaluation of important factors for selecting EPS in SMEs of Iran (چکیده)
65 - ارزیابی مهمترین عوامل موثر در توسعه و دستیابی وی سایت های دولتی ( مطالعه موردی) (چکیده)
66 - IT in Iran at a glance (چکیده)
67 - ارائه یک مدل سه بعدی از چالشهای پیاده سازی تجارت الکترونیک (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر