عنوان : ( فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگیهای آن در زمان نگهداری )
نویسندگان: هما بقائی , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , مهدی نصیری محلاتی ,چکیده
طالبی با نام علمی از مهمترین محصولات جالیزی است که سطح زیر کشت بالایی را در ایران به خصوص استان خراسان به خود اختصاص داده است. دانه طالبی دارای ارزش تغذیه ای زیادی بوده و حاوی بسیاری از ترکیبات سلامتی زا مانند اکثر اسید های آمینه ضروری و اغلب اسید های چرب غیر اشباع است. در حال حاضر به جز بذر اصلاح شده این دانه که جهت کاشت توسط جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار میگیرد استفاده مفید دیگری از آن به عمل نیامده و لذا بخش عمده ای از ضایعات غذایی را تشکیل میدهد.عصاره....
کلمات کلیدی
, دانه طالبی , عصاره , نوشیدنی سلامتی زا , ویژگی های تغذیه ای , فرمولاسیون نوشیدنی@article{paperid:1014478,
author = {بقائی, هما and شهیدی, فخری and وریدی, محمدجواد and نصیری محلاتی, مهدی},
title = {فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگیهای آن در زمان نگهداری},
journal = {علوم آب و خاک},
year = {2009},
volume = {13},
number = {47},
month = {May},
issn = {۲۴۷۶-۳۵۹۴},
pages = {411--420},
numpages = {9},
keywords = {دانه طالبی ، عصاره ، نوشیدنی سلامتی زا ، ویژگی های تغذیه ای ، فرمولاسیون نوشیدنی},
}
%0 Journal Article
%T فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگیهای آن در زمان نگهداری
%A بقائی, هما
%A شهیدی, فخری
%A وریدی, محمدجواد
%A نصیری محلاتی, مهدی
%J علوم آب و خاک
%@ ۲۴۷۶-۳۵۹۴
%D 2009