بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ویسکو


موارد یافت شده: 18

1 - بررسی ویسکوزیته ی رزین اپوکسی بر پایه بیس فنول A با استفاده از رقیق کننده های واکنش دهنده و غیر واکنش دهنده بمنظور دست یابی به رزین VIP (چکیده)
2 - تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی تأثیر دما بر ویسکوزیته نانو سیال MR (چکیده)
3 - مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
4 - بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم (چکیده)
5 - مطالعه رفتار ویسکوالاستیک انار تحت کرنش ثابت با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مدل های ریاضی (چکیده)
6 - بررسی عددی جریان آرام و گذرای سیال ویسکوالاستیک از نوع گزیکس حول سیلندر دایروی (چکیده)
7 - تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوج ههای گوشتی تغذیه شده با پیه (چکیده)
8 - تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجه‌های گوشتی (چکیده)
9 - تحلیل تنش‌های مکانیکی در مواد بیوویسکوپلاستیک با استفاده از روش المان‌‌های محدود (چکیده)
10 - تعیین خواص ویسکوالاستیک هندوانه با استفاده از آزمون خزش (چکیده)
11 - تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیرابه گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی (چکیده)
12 - معادله جدید دو پارامتری برای محاسبه ویسکوزیته مایعات خالص (چکیده)
13 - تأثیر عوامل مختلف بر ویسکوزیته و دانسیته پرمیت در طی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
14 - اثر توالی تمرین بر انتقال جانبی سرویسکوتاه بدمینتون (چکیده)
15 - بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن (چکیده)
16 - اثر مکمل آنزیمی بر بهره وری مواد مغذی جیره های حاوی کندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه های گوشتی جوان (چکیده)
17 - تاثیرآنزیمهای تجزیه کننده ان اس پی محلول بر گندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه های گوشتی (چکیده)
18 - اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره های حاوی گندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه های گوشتی جوان (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر