نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: مارگارین
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)2 - بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی (چکیده)
3 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
4 - بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال (چکیده)