سومین کنگره علوم دامی ایران , 2008-10-15

عنوان : ( بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی )

نویسندگان: ابوالقاسم گلیان ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی

کلمات کلیدی

, چربی, جوجه های گشتی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1006369,
author = {گلیان, ابوالقاسم},
title = {بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی},
booktitle = {سومین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {چربی، جوجه های گشتی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی
%A گلیان, ابوالقاسم
%J سومین کنگره علوم دامی ایران
%D 2008

[Download]