عنوان : ( اثر الحاق به WTO بر صنایع غذایی استان از نگرش مدیران )
نویسندگان: محمدرضا لطفعلی پور ,چکیده
چکیده مسأله عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی و پیامدهای ناشی از آن براقتصاد و بازرگانی خارجی کشور به عنوان چالشی جدی مطرح بوده است. بررسی تاثیر عضویت ایران در این سازمان بر صنعت مواد غذایی کشور به عنوان یکی از زیربخشهای مهم صنعتی،از اهمیت ویژه ای برخورداراست. به نظر می رسد خراسان به لحاظ برخورداری از شرایط مطلوب در تولید محصولات کشاورزی، می تواند با عضویت دراین سازمان سهم بازار فرآورده های غذایی خود را بهبود بخشد. در این تحقیق آثار الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی بر صنایع غذایی استان خراسان بررسی شده است.روش تحقیق در این مطالعه ترکیبی از دو روش توصیفی- پیمایشی و مبتنی بر سنجش دیدگاههای مدیران واحدهای بزرگ صنایع غذایی استان است. نتایج نشان داد که الحاق به سازمان تجارت جهانی آثار مثبت ومنفی را در بردارد. با توجه به یافته ها،ایجاد آگاهی لازم در مدیران صنایع و توجه به پیش شرط های الحاق به سازمان تجارت جهانی به عنوان پیشنهاد ارائه شده است.
کلمات کلیدی
, موافقت نامه عمومی تعرفه و تجارت(گات), سازمان تجارت جهانی, صنایع غذایی, خراسان.@article{paperid:1006613,
author = {لطفعلی پور, محمدرضا},
title = {اثر الحاق به WTO بر صنایع غذایی استان از نگرش مدیران},
journal = {Forum Mathematicum},
year = {2005},
month = {January},
issn = {0933-7741},
keywords = {موافقت نامه عمومی تعرفه و تجارت(گات)،سازمان تجارت جهانی، صنایع غذایی، خراسان.},
}
%0 Journal Article
%T اثر الحاق به WTO بر صنایع غذایی استان از نگرش مدیران
%A لطفعلی پور, محمدرضا
%J Forum Mathematicum
%@ 0933-7741
%D 2005