پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, سال (2007-9)
عنوان : ( بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران )
نویسندگان: علی شریف ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این پزوهش استخراج اولئو رزین زعفران با استفاده از حلال های مختلف شامل متانول -اتانول-ایزوپروپانول-استن-اتیل استات واتر نفت و با روش های استخراج سرد.....
کلمات کلیدی
, زعفران, استخراج حلالی, اولئو رزینبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1007311,
author = {شریف, علی},
title = {بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2007},
month = {September},
issn = {1735-4161},
keywords = {زعفران-استخراج حلالی-اولئو رزین},
}
%0 Journal Article
%T بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران
%A شریف, علی
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2007