دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-12
Title : ( اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده )
Authors: Elham Mahdian , Mostafa Mazaheri Tehrani , reza karazhyan ,File:
Full Text

Abstract
اثر میزان چربی شیر در سطح 7 باآتریهای آغازگر در طی زمان تخمیر و خصوصیات حس ی نمونه های ماست غلیظ شده ، pH با ماده جامد آل 23 % بررسی شد. صفات مورد بررسی در حین تخمیر شامل اسیدیته و تعداد باآترهای آغازگر ( استرپتوآوآوس ترموفیلوس و لاآتوباسیلوس بولگاریکوس) و در محصول ایی شامل ارزیابی طعم و بافت نمونه ها بودن د. آزمایشات در سه تکرار انجام گرفت . بررسی آماری نتایج نشان داد آه افزایش نداشته ولی باعث آاهش اسیدیته pH سطح چربی اثر معنی داری بر افزایش 2 به 9% باعث آاهش تعداد اس ترپتوآوآوس / نمونه ها شد . افزایش سطح چربی از 7 279 شده در حالی آه میزان چربی × 106 cfu/ml 391 به × 106 cfu/ml ترموفیلوس از اثر مشخ صی بر رشد باآتری دیگر (لاآتوباسیلوس بولگاریکوس ) نداشت . افزایش چربی تأثیر مشخصی برپذیرش حسی نمون هها نداشت.