علوم و صنایع کشاورزی, دوره (1), شماره (6), سال (2006-7) , صفحات (139-154)

عنوان : ( تأثیر اندازه ذرات یونجه و دانه جو بر فعالیت جویدن، pH شکمبه و تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین )

نویسندگان: علیرضا بیات , رضا ولی زاده , عباسعلی ناصریان , محسن دانش مسگران ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

تأثیر اندازه ذرات یونجه و دانه جو بر فعالیت جویدن، pH شکمبه و تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین

کلمات کلیدی

, تأثیر اندازه ذرات یونجه و دانه جو بر فعالیت جویدن, pH شکمبه و تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین