چهارمین کنگره علوم دامی ایران , 2010-09-20

عنوان : ( مقایسه ارزش غذایی سه گونه شورزیست Sedilitzia rosmarinus، Kochia scoparia و Halocnemum strobilzceum یا کاه گندم و یونجه )

نویسندگان: مهدی محمودی ابیانه , رضا ولی زاده , علیرضا کوچکی , عباسعلی ناصریان , امین صلاحی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

سه گونه شورزیست - Halocnemum strobilzceum - Sedilitzia rosmarinus، Kochia scoparia

کلمات کلیدی

, سه گونه شورزیست - Halocnemum strobilzceum - Sedilitzia rosmarinus, Kochia scoparia