نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2010-11-13

عنوان : ( پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی )

نویسندگان: فخری شهیدی , رؤیا رضائی , محبت محبی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

دارای خواص تغذیه ای متعددی است. این میوه به لحاظ دارا بودن )Cucurbita moschata( کدو حلوایی بتاکاروتن و خواص آنتی اکسیدانی، می تواند خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش دهد. این ویژگیهای تغذیه ای سبب شده هر اقدامی که منتهی به تولید فراورده های جذاب و مفید از آن شود، توصیه گردد. در این پژوهش امکان تولید فراورده ای نوین از کدو حلوایی بر پایه پوره میوه، هیدروکلوئید، مواد شیرین کننده و غیره مورد بررسی قرار گرفت. رطوبت ، فعالیت آب، اسیدیته و درصد مواد جامد محلول نمونه نهایی اندازه گیری شد و ارزیابی حسی بر اساس سنجش ویژگی های اصلی کی محصول جدید )رنگ، بافت و طعم( انجام گرفت. نتایج حاصل نشان داد که نمونه تولیدی به لحاظ فاکتورهای فیز کیو شیمیایی بررسی شده در دامنه قابل قبولی قرار دارد و پیش بینی می شود که علاوه بر خواص تغذیه ای مفید، ماندگاری بالایی نیز داشته باشد. نتایج ارزیابی حسی نیز حاکی از این است که پذیرش این فراورده در حد بسیار خوبی است. انتظار می رود این محصول جدید بتواند جایگزین پاستیلهای رایج در بازار که دارای ارزش غذایی کم و مواد مصنوعی هستند، گردد.

کلمات کلیدی

, کدو حلوایی , خواص تغذیه ای , پاستیل میوه ای , هیدروکلوئید
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1018785,
author = {شهیدی, فخری and رضائی, رؤیا and محبی, محبت},
title = {پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی},
booktitle = {نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2010},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کدو حلوایی - خواص تغذیه ای - پاستیل میوه ای - هیدروکلوئید},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی
%A شهیدی, فخری
%A رضائی, رؤیا
%A محبی, محبت
%J نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2010

[Download]