نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2010-11-13

عنوان : ( استفاده از سیستم ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی در تخمین مقدار رطوبت گوشت شترمرغ سرخ شده به روش عمیق )

نویسندگان: محمد رضا امیر یوسفی , محبت محبی , فرامرز خداییان , الهام رنجبرندامانی , سعیده مداینی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در تحقیق حاضر برای معرفی یک روش غیر مخرب که بتواند طی سرخ کردن عمیق به مقدار زیادی اثر شرایط فرآیند را بر روی رنگ روغن بررسی کرده و سرخ شدن قطعات گوشت شترمرغ را تخمین بزند، سیستم ماشین بینایی به کار گرفته شد. با اندازه گیری شیمیایی میزان رطوبت در نمونه های گوشت شترمرغ سرخ شده و مدل سازی با شبکه عصبی مصنوعی، امکان پیش بینی میزان رطوبت با توجه به پارامترهای رنگی روغن استخراج شده از تصاویر دیجیتال فراهم گردید. در واقع پارامتر های رنگی استخراج شده از روغن سرخ شده، در تخمین محتوای رطوبتی نمونه های گوشت شترمرغ به کار گرفته شد. ضریب همبستگی بالای خروجی مدل شبکه نشان داد که این مدل کارایی مناسبی برای پیش بینی میزان )R=0/ عصبی و داده های آزمایشگاهی ) 933 رطوبت دارد، ضمن آنکه می توان امکان جایگزینی روش پردازش تصویر با روش های دستگاهی که عمدتاً پیچیده و هزینه بر می باشند را نیز در نظر گرفت.

کلمات کلیدی

, ماشین بینایی, گوشت شترمرغ, سرخ کردن, شبکه عصبی مصنوعی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1018869,
author = {محمد رضا امیر یوسفی and محبی, محبت and فرامرز خداییان and رنجبرندامانی, الهام and مداینی, سعیده},
title = {استفاده از سیستم ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی در تخمین مقدار رطوبت گوشت شترمرغ سرخ شده به روش عمیق},
booktitle = {نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {ماشین بینایی- گوشت شترمرغ- سرخ کردن- شبکه عصبی مصنوعی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T استفاده از سیستم ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی در تخمین مقدار رطوبت گوشت شترمرغ سرخ شده به روش عمیق
%A محمد رضا امیر یوسفی
%A محبی, محبت
%A فرامرز خداییان
%A رنجبرندامانی, الهام
%A مداینی, سعیده
%J نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2010

[Download]