علوم و صنایع کشاورزی, دوره (4), شماره (1), سال (1989-8) , صفحات (51-66)
عنوان : ( ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب )
نویسندگان: فخری شهیدی , فریدون افتخارشاهرودی , فلاحی، م ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب
کلمات کلیدی
ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیببرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1019424,
author = {شهیدی, فخری and افتخارشاهرودی, فریدون and فلاحی، م},
title = {ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {1989},
volume = {4},
number = {1},
month = {August},
issn = {1029-4791},
pages = {51--66},
numpages = {15},
keywords = {ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب},
}
%0 Journal Article
%T ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب
%A شهیدی, فخری
%A افتخارشاهرودی, فریدون
%A فلاحی، م
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 1989