همایش سراسری علوم و صنایع غذایی , 2007-12-13

عنوان : ( روش های نوین انجماد در صنایع غذایی )

نویسندگان: فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

روش های نوین انجماد در صنایع غذایی

کلمات کلیدی

روش های نوین انجماد در صنایع غذایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1019501,
author = {عمیدی فضلی, فرید and شهیدی, فخری},
title = {روش های نوین انجماد در صنایع غذایی},
booktitle = {همایش سراسری علوم و صنایع غذایی},
year = {2007},
location = {ورامین, ايران},
keywords = {روش های نوین انجماد در صنایع غذایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T روش های نوین انجماد در صنایع غذایی
%A عمیدی فضلی, فرید
%A شهیدی, فخری
%J همایش سراسری علوم و صنایع غذایی
%D 2007

[Download]