نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10

عنوان : ( بررسی عوامل موثر بر کاهش رسوب در خشک کنهای پاششی مطالعه موردی: خشک کردن شیر و عصاره پرتقال )

نویسندگان: محمد مزیدی , محمدحسین عباسپور فرد ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

امروزه استفاده فراگیر از خشک کن های پاششی در صنایع مختلف و بخصوص صنایع غذایی امری بدیهی می باشد. تلاش محققین در حال حاضر معطوف به فراهم کردن شرایطی بهینه بمنظور افزایش بازدهی این خشک کنها می باشد. یکی از عوامل محدود کننده یکی ازعوامل محدودکننده عملکرداین خشک کنها رسوب پودربرروی دیوارآنها میباشد که تاثیربسزایی درکاهش راندمان حجمی وکیفیت محصولات نهایی حاصل ازاین سامانه ها دارد. دراین مقاله عوامل موثربرکاهش رسوب موردبررسی قرارگرفته است و بعنوان مطالعه ای موردی پیشنهاداتی برای یکخشک کن پاششی برای شیروعصاره پرتقال ارائه گردیده است. بدلیل ساختار فیزیکوشیمیایی مختلف برای شیر وآب پرتقال باید از افزودنی های مختلف بعنوان یک راه حل یرای کاهش رسوب استفاده شود. در سایر روشها میتوان مشابهتی بین شیوه کار مشاهده کرد که ساختار کلی همه پایین آوردن دمای شیشه ای شدن پودر یا جاروب کردن پودر از بدنه میباشد. در نهایت راه حل پیشنهاد شده براساس کیفیت محصول خروجی ارائه شده است.

کلمات کلیدی

, خشک کن پاششی, رسوب پودر, بهینه سازی فرایند
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1022024,
author = {مزیدی, محمد and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {بررسی عوامل موثر بر کاهش رسوب در خشک کنهای پاششی مطالعه موردی: خشک کردن شیر و عصاره پرتقال},
booktitle = {نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {خشک کن پاششی، رسوب پودر، بهینه سازی فرایند},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی عوامل موثر بر کاهش رسوب در خشک کنهای پاششی مطالعه موردی: خشک کردن شیر و عصاره پرتقال
%A مزیدی, محمد
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، و مصرف در صنایع غذایی
%D 2011

[Download]