عنوان : ( تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار )
نویسندگان: صمد بدبدک , مهدی کاشانی نژاد , جواد حصاری , سیدمحمدعلی رضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
هدف این پژوهش بررسی تأ ثیر تیمارهای مختلف با مواد کمک صافی بر کیفیت آب انار بود. انار مورد استفاده در این پژوهش از واریته ملس بود . تیمارهای مختلف در شرایط شفاف سازی سرد مورد مطالعه شامل : آنزیم پکتولیتیک، آنزیم پکتولیتیک - ژلاتین - بنتونیت، آنزیم پکتولیتیک - ژلاتین -سیلیکاسل، آنزیم پکتولیتیک - ژلاتین- بنتونیت- سیلیکاسل، ژلاتین - بنتونیت، ژلاتین - سیلیکاسل،ژلاتین- بنتونیت- سیلیکاسل بودند . تیمار آنزیم پکتولیتیک - ژلاتین - بنتونیت - سیلیکاسل بالاترین میزان کاهش را نظر کدورت (34/65 درصد ) و مقدار پکتین (33/83 درصد )، چگالی (72/0 درصد ) و ویسکوزیته (97/33 درصد) در مقایسه با آب انار خام داشت (P<0/ 33). آب میوه حاصل از این تیمار افت از نظر خصوصیات کیفی مهم در صنعت آب میوه مانند:pH،اسیدیته، دانسیته و آنتوسیانین کل (81/20 درصد) رخ نداد. در نهایت تیمار آنزیم پکتولیتیک -( ppm 120)- ژلاتین ppm) 300 )، بنتونیت (ppm 200)- سیلیکاسل ( ppm 500 ) به عنوان تیمار بهینه برای انجام عملیات شفاف سازی آب انار به روش کلاسیک انتخاب شد.
کلمات کلیدی
, شفاف سازی, مواد کمک صافی, آنتوسیانین ها, آب انار@article{paperid:1022867,
author = {صمد بدبدک and مهدی کاشانی نژاد and جواد حصاری and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار},
journal = {فرآوری و نگهداری مواد غذایی},
year = {2009},
volume = {1},
number = {2},
month = {September},
issn = {2423-3544},
pages = {1--16},
numpages = {15},
keywords = {شفاف سازی، مواد کمک صافی، آنتوسیانین ها، آب انار},
}
%0 Journal Article
%T تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار
%A صمد بدبدک
%A مهدی کاشانی نژاد
%A جواد حصاری
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J فرآوری و نگهداری مواد غذایی
%@ 2423-3544
%D 2009