20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22

عنوان : ( بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر )

نویسندگان: هدی شهیری طبرستانی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

به منظور بهینه سازی فرمولاسیون همبرگر کم چرب، اثر مخلوط آرد سویا، آرد لپه و نشاسته به عنوان جایگزین های چربی بر پارامترهای رنگ و چروکیدگی بافت با استفاده از تکنیک پردازش تصویر مورد مطالعه قرار گرفت

کلمات کلیدی

, همبرگر, جایگزین چربی, پردازش تصویر, بهینه سازی, فرمولاسیون
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026813,
author = {شهیری طبرستانی, هدی and محبی, محبت and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر},
booktitle = {20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {همبرگر، جایگزین چربی، پردازش تصویر، بهینه سازی، فرمولاسیون},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر
%A شهیری طبرستانی, هدی
%A محبی, محبت
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J 20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011

[Download]