بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22

عنوان : ( بررسی روش های مختلف تهیه نانو کپسول و کاربرد ان در صنایع غذایی )

نویسندگان: فائزه شریفی دهنده , فریده طباطبائی یزدی ,
فایل: Free Preview

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بررسی روش های مختلف تهیه نانو کپسول و کاربرد ان در صنایع غذایی

کلمات کلیدی

, نانو کپسول, صنایع غذایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026865,
author = {شریفی دهنده, فائزه and طباطبائی یزدی, فریده},
title = {بررسی روش های مختلف تهیه نانو کپسول و کاربرد ان در صنایع غذایی},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {نانو کپسول-صنایع غذایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی روش های مختلف تهیه نانو کپسول و کاربرد ان در صنایع غذایی
%A شریفی دهنده, فائزه
%A طباطبائی یزدی, فریده
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011

[Download]