عنوان : ( بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری )
نویسندگان: حسن دروگر , مهدی خجسته پور , باقر عمادی , محمدحسین سعیدی راد ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در تحقیق حاضر خواص فیزیکی (ابعاد، جرم، حجم، چگالی، قطر هندسی، ضریب کرویت و ضریب اصطکاک بر سطوح آهن گالوانیزه و چوب) و برخی خواص مکانیکی بافت گوشت و پوست (مدول الاستیسیته، تنش تسلیم، کرنش تسلیم و چقرمگی) برای خربزه قصری در سه اندازه کوچک، متوسط و بزرگ تعیین شدند. مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن در سطح احتمال 05/0 انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش اندازه خربزه قصری چگالی، ضریب کرویت و خواص مکانیکی گوشت کاهش ولی خواص مکانیکی پوست افزایش می یابد. بیشترین مقادیر مدول الاستیسیته، تنش تسلیم و چقرمگی پوست خربزه مربوط به اندازه بزرگ بوده که این مقادیر به ترتیب عبارتند از: MPa 4/22، MPa93/0 و N.mm 18/62. بیشترین مقادیر چگالی، ضریب کرویت، مدول الاستیسیته، تنش تسلیم و چقرمگی گوشت خربزه مربوط به اندازه کوچک بوده و مقادیر آن به ترتیب: g.cm-3 11/1، 624/0، KPa 8/156، KPa 19/21، N.mm82/31 تعیین شد
کلمات کلیدی
, خربزه قصری, خواص هندسی, ضریب اصطکاک, مدول الاستیسیته, چقرمگی@article{paperid:1036171,
author = {دروگر, حسن and خجسته پور, مهدی and عمادی, باقر and محمدحسین سعیدی راد},
title = {بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
volume = {9},
number = {2},
month = {September},
issn = {1735-4161},
pages = {175--181},
numpages = {6},
keywords = {خربزه قصری، خواص هندسی، ضریب اصطکاک، مدول الاستیسیته، چقرمگی},
}
%0 Journal Article
%T بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری
%A دروگر, حسن
%A خجسته پور, مهدی
%A عمادی, باقر
%A محمدحسین سعیدی راد
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2013