فرهنگ خراسان, دوره (1), شماره (1), سال (2001-6) , صفحات (99-105)

عنوان : ( روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان )

نویسندگان: محمدرضا جوهرچی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

تولیدشیره انگور یکی ازمنابع اقتصادی عمده درقوچان بوده است که اکنون به دلایل مختلف ازرونق افتاده وروش های سنتی تهیه آن نیزدرحال فراموشی است.شیره انگور به دوصورت باز(مایع) وبسته (جامد) تولیدمی شودکه بستگی به طریقه تولیدونوع انگورمصرفی دارد.بهترین آن ازنظرطعم ومزه وکیفیت، نوع جامداست که به عنوان غذایی به خصوص درفصول سرد مورداستفاده قرارمی گیرد.دراین مقاله ابتدااشاره مختصری به تاکستان داری وتنوع انگورهای قوچان وفرآورده های آن می شود،سپس تهیه شیره انگوربه روش سنتی توصیف می گردد.

کلمات کلیدی

, شیره انگور , قوچان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1036266,
author = {جوهرچی, محمدرضا},
title = {روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان},
journal = {فرهنگ خراسان},
year = {2001},
volume = {1},
number = {1},
month = {June},
issn = {1201-3012},
pages = {99--105},
numpages = {6},
keywords = {شیره انگور ، قوچان},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان
%A جوهرچی, محمدرضا
%J فرهنگ خراسان
%@ 1201-3012
%D 2001

[Download]