عنوان : ( اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی )
نویسندگان: محمدعلی بهروزلک , احمد حسن آبادی , حسن نصیری مقدم , حسن کرمانشاهی ,چکیده
این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر صفات عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی با 384 قطعه جوجه یکروزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 8 تیمار، 4 تکرار و 12 قطعه پرنده در هر تکرار به مدت 42 روز انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل: 1- جیره پایه 2- جیره پایه + 0.1 درصد پودر دارچین 3- جیره پایه + 0.2 درصد پودر دارچین 4- جیره پایه + 0.3 درصد پودر دارچین 5- جیره پایه + پریمالاک 6- جیره پایه + پریمالاک + 0.2 درصد پودر دارچین 7- جیره پایه + ویرجینیامایسین 8- جیره پایه + ویرجینیامایسین + 0.2 درصد پودر دارچین بودند. در دوره آغازین از نظر مصرف خوراک اختلاف بین تیمارها معنیدار بود. سایر صفات مربوط به عملکرد اختلاف معنی داری را از نظر آماری نشان ندادند. در بین خصوصیات لاشه در سن 42 روزگی افزودن 0.1 و 0.3 درصد پودر دارچین به ترتیب در تیمارهای 2 و 4 باعث کاهش معنی داری چربی محوطه شکمی شد. نتایج این آزمایش نشان داد که تیمارهای آزمایشی تأثیر چشمگیری بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نشان ندادند ولی افزودن 0.1 و 0.3 درصد پودر دارچین به جیره باعث کاهش معنی داری چربی محوطه شکمی شد
کلمات کلیدی
, پودر دارچین, آنتی بیوتیک, پروبیوتیک, عملکرد, جوجه گوشتی@article{paperid:1044553,
author = {بهروزلک, محمدعلی and حسن آبادی, احمد and نصیری مقدم, حسن and کرمانشاهی, حسن},
title = {اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی},
journal = {پژوهش های تولیدات دامی},
year = {2014},
volume = {5},
number = {9},
month = {April},
issn = {۲۲۵۱-۸۶۲۲},
pages = {25--35},
numpages = {10},
keywords = {پودر دارچین، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، عملکرد، جوجه گوشتی},
}
%0 Journal Article
%T اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
%A بهروزلک, محمدعلی
%A حسن آبادی, احمد
%A نصیری مقدم, حسن
%A کرمانشاهی, حسن
%J پژوهش های تولیدات دامی
%@ ۲۲۵۱-۸۶۲۲
%D 2014