عنوان : ( کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس ازبرداشت توت فرنگی رقم سلواناشی از قارچ Botrytis cinerea )
نویسندگان: سمانه محمدی , حسین آروئی , علی تهرانی فر , وحید جهانبخش مشهدی ,چکیده
به منظور بررسی فعالیت ضد قارچی پنج اسانس گیاه دارویی علیه کپک خاکستری، آزمایشی به ورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی تحت شرایط درون شیشه ای و بر روی میوه توت فرنگی رقم سلوا اجرا شد.
کلمات کلیدی
, زیره سیاه, کپک خاکستری, توت فرنگی, آنتوسیانین@article{paperid:1048498,
author = {محمدی, سمانه and آروئی, حسین and تهرانی فر, علی and جهانبخش مشهدی, وحید},
title = {کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس ازبرداشت توت فرنگی رقم سلواناشی از قارچ Botrytis cinerea},
journal = {فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی},
year = {2012},
volume = {1},
number = {2},
month = {December},
issn = {2252-0813},
pages = {55--73},
numpages = {18},
keywords = {زیره سیاه; کپک خاکستری; توت فرنگی; آنتوسیانین},
}
%0 Journal Article
%T کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس ازبرداشت توت فرنگی رقم سلواناشی از قارچ Botrytis cinerea
%A محمدی, سمانه
%A آروئی, حسین
%A تهرانی فر, علی
%A جهانبخش مشهدی, وحید
%J فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی
%@ 2252-0813
%D 2012