عنوان : ( قیمت گذاری کیفی قارچ در تهران )
نویسندگان: محمد قربانی , ساسان ترابی ,چکیده
در این مقاله برای بررسی عوامل کیفی مؤثر بر قیمت قارچ از مدل اقتصاد سنجی لاجیت ترتیبی و اطلاعات 148 نمونه از خانوارهای شهر تهران که در سال 1393 به روش نمونه¬گیری تصادفی ساده انتخاب شده¬اند، بهره گرفته شد. نتایج نشان داد متغیرهای سفیدی قارچ، دارا بودن بسته¬بندی، اندازه ساقه و نوع قارچ با تأثیر مثبت و معنی¬دار و متغیرهای گوشتی بودن قارچ و پوسیدگی با تأثیر منفی و معنی¬دار بر قیمت قارچ مؤثر می¬باشند.با توجه به نتایج فراهم سازی زمینه برای تولید قارچ¬های سفیدتر و با کیفیت¬تر، استفاده از سردخانه برای نگهداری بهتر قارچ در بازه زمانی محدود و استفاده از ابزارهای بازاریابی مناسب نظیر بسته¬بندی مناسب به برنامه¬ریزان این عرصه پیشنهاد شده است.
کلمات کلیدی
, قیمت گذاری کیفی, قارچ, تهران, لاجیت ترتیبی@article{paperid:1058302,
author = {قربانی, محمد and ترابی, ساسان},
title = {قیمت گذاری کیفی قارچ در تهران},
journal = {اقتصاد کشاورزی و توسعه},
year = {2018},
volume = {25},
number = {99},
month = {February},
issn = {1022-4211},
pages = {125--149},
numpages = {24},
keywords = {قیمت گذاری کیفی، قارچ، تهران، لاجیت ترتیبی},
}
%0 Journal Article
%T قیمت گذاری کیفی قارچ در تهران
%A قربانی, محمد
%A ترابی, ساسان
%J اقتصاد کشاورزی و توسعه
%@ 1022-4211
%D 2018