اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2016-10-18

عنوان : ( افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو )

نویسندگان: زینب جادری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نایسین یک پپتید ضد باکتری چند حلقه ای تولید شده توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس ، به کلاس Iباکتریوسین ها به نام لانتی بیوتیک تعلق دارد که از نظرتجاری در نگهداری مواد غذایی استفاده می شود . این پپتید و دیگر مواد نگهدارنده مشابه با منشا طبیعی ، افزایش قابل توجهی در بهره وری جهانی در سالهای اخیر داشته اند . مسائل قابل توجه استفاده از نایسین در بخش صنعت غذا ، از جمله تعاملات کنترل نشده آن با اجزای مختلف مواد غذایی ، مانند تخریب و دافعه الکترواستاتیک مطرح است ، این موارد بطور بالقوه استفاده از این ترکیب را محدود می کند . فناوری نانو برای تنظیم و دستکاری نایسین جهت افزایش بیشتر کاربرد آن در بخش تغذیه و مواد غذایی در حال گسترس چشمگیری می باشد . استراتژی جایگزینی ، ازجمله ترکیب نایسین با نانو ذرات سیستم هایی مانند نانو امولسیون ، نانو ذرات پلیمری ونانو الیاف به منظور افزایش بهره مندی از نایسین در صنایع غذایی روبه افزایش است . در این مقاله اثرات قابل توجه کارایی نایسین در ترکیب با فناوری نانو برای بهبود ایمنی مواد غذایی ذکر شده است

کلمات کلیدی

, مواد نگهدارنده , فناوری نانو , نایسین , ایمنی مواد غذایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1060446,
author = {جادری, زینب and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {مواد نگهدارنده ، فناوری نانو ، نایسین ، ایمنی مواد غذایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
%A جادری, زینب
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2016

[Download]